Springen naar inhoud

[Biologie] Smaakzintuig


  • Log in om te kunnen reageren

#1

natuurkunde-nerd

    natuurkunde-nerd


  • >100 berichten
  • 183 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 29 januari 2007 - 20:12

Hallo..
Ik heb op school weer een paar gezellige practica's gehad, daar moet ik nu verslagen voor schrijven, ik ben op zoek naar informatie voor mijn inleiding...ik kan alleen nergens een bevredigend antw. vinden.

Het gaat om de volgende vragen:
-Als je een zoutoplossing van 0,3% over je tong laten vloeien, daarna een zoutoplossing van 3.0% en vervolgens weer 0.3% is de derde waarneming veel zouter dan de eerste..hoe komt dit?

-Bij een lagere temperatuur proef je zoete smaken veel, minder dan bij de normale omstandigheden, hoe komt dit?

Ik hoop dat jullie me een eindje op weg kunnen helpen! :)
Alvast bedankt
NN
Eventuele typfouten of spellingsfouten kan ik niet uitsluiten, daarvoor alvast mijn excuses! ;)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures