Springen naar inhoud

Natuurkundige Documentaires op DC en NG


  • Log in om te kunnen reageren

#1


  • Gast

Geplaatst op 20 januari 2005 - 18:38

Er zijn veel natuurkunde-documentaires op Discovery Channel en National Geographic Channel. De meeste van deze documentaire (als niet allemaal) kijk ik, meestal met veel plezier. Nu vraag ik mij af, zijn deze documentaires betrouwbaar? Of wordt hierin gewoon onzin aan de man gebracht? En ik snap nauurlijk wel dat dit per documentaire verschilt, maart toch het gaat mij om het algemeen. Als je de documentaires zo bekijkt ziet het er wel redelijk betrouwbaar uit met al die professoren en andere geleerden die aan het woord komen :shock:

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Hallo1979

    Hallo1979


  • >1k berichten
  • 1172 berichten
  • VIP

Geplaatst op 20 januari 2005 - 20:12

Ja dat lijkt het en het merendeel klopt ook hoor. Ik vind dat ze soms een eenzijdig beeld geven en soms té suggestief zijn. De argeloze kijker wordt een bepaalde kant opgeduwt die niet altijd defenitief vast staat.

Maar dat is meer die docu's over aliens, atlantis en egyptenaren etc. Over astronomie en natuurkunde zijn meestal wel goed op orde. Ik kijk in ieder geval vaak met veel plezier.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures