Springen naar inhoud

Vertrouwen in goede doelen


  • Log in om te kunnen reageren

#1


  • Gast

Geplaatst op 24 januari 2005 - 16:42

De vrijgevigheid van de Nederlander is sinds de zeebeving in de Indische oceaan en de daarop volgende tsunami eens te meer aangetoond. Tegelijkertijd wordt steeds vaker de vraag gesteld of die donaties wel op de goede plek terecht komen. Want ook al voor de zeebeving gold: hoe weet je met zoveel goede doelen welke organisatie je wel en niet kunt vertrouwen? Ik doe momenteel in het kader van mijn studie bedrijfskundige economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek naar vertrouwen in goede doelen. Uw mening kan ik hiervoor goed gebruiken. Heeft u een paar minuten over, dan zou ik het fijn vinden als u mijn enquete invult, die hier te vinden is. De resultaten van het onderzoek zal ik0 u desgewenst opsturen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 januari 2005 - 18:16

Mies Bouwman zei het goed met de volgende woorden:

Als er 30 miljoen word gedoneerd aan slachtoffers van een ramp, waarbij 10 miljoen wordt vervreemd door corrupte personen, komt er nog steeds 20 miljoen terecht bij de mensen die het hard nodig hebben.


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures