Springen naar inhoud

'volg dit onderwerp'


 • Log in om te kunnen reageren

#1

zpidermen

  zpidermen


 • >1k berichten
 • 1623 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 mei 2007 - 23:31

Ik weet niet of het een foutje in de forum-software is, maar als ik een nieuw onderwerp heb aangemaakt, kan ik rechts van de titel kiezen uit een aantal opties, waaronder 'Volg dit onderwerp' en 'Abonneer op dit forum'. Nu wil ik me natuurlijk niet op het hele forum abonneren, maar ik wil alleen bij dit betreffende onderwerp wel op de hoogte gebracht worden van nieuwe posts. Maar als ik op 'Volg dit onderwerp' klik, krijg ik de foutmelding dat ik al geabonneerd ben op het forum... Hoe kan dit? M'n standaard-instellingen bij e-mail notificatie staat namelijk op 'uit'.
Beter kaal als geen haar want een kip snurkt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Miels

  Miels


 • >5k berichten
 • 14718 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 27 mei 2007 - 13:32

"Abonneer op dit forum" stelt je via e-mail op de hoogte van een nieuw onderwerp in het betreffende forum. Dus niet voor reacties binnen bestaande topics.
Als je wilt zien op welke topics/fora je bent geabonneerd kan je in je instellingen onder het kopje abonnementen kijken. Let er daarbij op dat er rechts onder nog een pull-down zit met de tijdspanne.

Wellicht staat het betreffende forum al tussen je abonnementen? Wel vreemd dat als je je op het topic abonneert hij zegt dat dat al het geval is, terwijl de e-mailnotificatie is uitgeschakeld. Ik heb er nog niet echt een verklaring voor...

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures