Springen naar inhoud

- - - - -

'bmr vaccinatie wel degelijk een oorzaak van autisme'


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Grasduiner

  Grasduiner


 • >25 berichten
 • 94 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 01 juni 2007 - 20:04

Telegraph UK
The measles virus has been found in the guts of children with a form of autism, renewing fears over the safety of the MMR jab.

American researchers have revealed that 85 per cent of samples taken from autistic children with bowel disorders contain the virus. The strain is the same as the one used in the measles, mumps and rubella triple vaccine.

...

One theory is that the virus passes through the gut, causing damage, and into the bloodstream, from where it is able to attack the brain.


===

De afgelopen weken publiceerde de media allerlei onderzoeken waaruit zou blijken dat er geen verband is tussen de BMR vaccin en het ontstaan van autisme.

Wat de media er niet bij vertelde was dat reeds na enkele maanden de controlegroepen met elkaar vergeleken werden.

Uit studies door Dr Andrew Wakefield in 1998 en patholoog John O'Leary in 2002 bleek dat rond de 80% van de autisten leden aan een bepaalde vorm van een auto immuun ziekten waardoor de darmen ontstoken raakten. Men denkt dat ten gevolge hier van stoffen in de bloedstroom komen die leiden tot autisme. De symptomen van autisme volgen echter pas meestal na de derde jaar van vaccinatie.

de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten deed in 2001 op basis van bestanden van een verzekeringsmaatschappij onderzoek naar autisme en thimerosal. Hun oordeel was ondubbelzinnig: hoe meer thimerosal een baby binnen krijgt hoe groter de kans op autisme. De resultaten werden echter nooit openbaar gemaakt. In plaats daarvan werden de oorspronkelijke onderzoeksresultaten gewijzigd door de bestanden van de verzekeringsmaatschappij te verdunnen met jongere kinderen, te jong om de schadelijke effecten van thimerosal te ontdekken.

Interessant is ook dat de eerste gevallen van autisme gemeld werden in de jaren veertig, ongeveer drie jaar na de eerste vaccinaties.

Ik weet dat dit niet een politiek correct onderwerp is maar de onkritische benadering van de media naar de laatste flut onderzoeken staan mij een beetje tegen.

Natuurlijk heb ik hier niet bewezen dat autisme door vaccinatie komt maar het zijn wel belangrijke aanwijzingen!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Grasduiner

  Grasduiner


 • >25 berichten
 • 94 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 juni 2007 - 12:07

3 jaarlijkse termijn
The other problem is that most children with regressive autism and bowel disorder suffer a slow degeneration into autism. The average delay between vaccination and diagnosis of autism was two and a half years.Hierbij de bron waar staat vermeld dat de tijd van het openbaarwoorden van autisme pas na 3 jaar is.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures