Springen naar inhoud

* * * * - 1 stemmen

Nieuwe gebruikersgroep: Adviseurs


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14721 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 20 juni 2007 - 21:10

Vandaag hebben we een nieuwe gebruikersgroep in het leven geroepen: de Adviseurs.

Adviseurs zijn actief op een forum waarbinnen zij over een bepaald onderwerp veel inhoudelijke kennis hebben.

Zo kunnen zij bij bepaalde zaken beter het kaf van het koren scheiden dan een moderator. In dat opzicht functioneren zij als adviseur van de moderators van het betreffende forum (let wel: Adviseurs hebben dan ook geen moderatorrechten)

Aangezien zij goed zijn op hun eigen gebied kunnen zij ook gebruikers adviseren: de gebruiker ziet aan de status van de adviseur dat hij kennelijk verstand van zaken heeft, waardoor een antwoord met een kleiner korreltje zout kan worden genomen dan gebruikelijk.

Tenslotte zullen ze in overleg met het beheer worden betrokken, om zo mogelijkheden te verkennen waarop het specifieke vakgebied beter onder de aandacht kan worden gebracht, en hoe Wetenschapsforum in zijn algemeenheid de kwaliteit van discussies op dat gebied kan verhogen.

De eerste uitnodiging voor het adviseurschap is verzonden ten behoeve van het sterrenkunde- en ruimtevaartforum, en is verstuurd aan Brinx. Hij heeft onze uitnodiging tot onze vreugde geaccepteerd. Het team verwelkomt hem en wenst hem veel succes en plezier bij deze nieuwe taak. Dat er nog vele adviseurs mogen volgen!

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures