Springen naar inhoud

* * * * - 1 stemmen

Meer dan 300.000 berichten


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14718 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 28 september 2007 - 22:43

Enige tijd geleden passeerden we de grens van 10.000 ingeschreven leden, en recentelijk hebben we nog een mijlpaal mogen behalen: het overschrijden van de grens van 300.000 berichten.

Eerlijk gezegd zagen we 'm natuurlijk een tijdje geleden al aankomen, maar we hebben er bewust geen woorden aan vuil gemaakt. Wetenschapsforum draait immers niet om de kwantiteit aan berichten, en als je je blind gaat staren op het behalen van een grens zou je dat wel stimuleren. Daarom ook geen pluim voor de poster van de 300.000e post (al weet ik wel wie zich nu aangesproken voelt :D), maar een woord van dank. Enwel voor iedereen die ergens op Wetenschapsforum een nuttige bijdrage heeft geleverd. Het aantal maakt daarbij voor mij weinig uit. Het gaat erom dat je de moeite hebt genomen om een beetje van je tijd te investeren in een bericht waar iemand anders iets aan heeft. Al is het maar 1 keer geweest. Als iedereen dat zou doen, was de wereld een heel stuk verder geweest.

Nu volgt dus ook geen oproep "Op naar de 500.000!" of iets dergelijks, maar enkel de uiting van hoop dat er nog veel nuttige berichten mogen volgen. Of dat nu leidt tot een mijlpaal of niet is een leuke bijkomstigheid (die we ongetwijfeld nog wel een keer zullen beleven :D)

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures