Springen naar inhoud

- - - - -

Flink afvallen helpt tegen kanker


 • Log in om te kunnen reageren

#1

PdeJongh

  PdeJongh


 • >1k berichten
 • 2005 berichten
 • VIP

Geplaatst op 01 november 2007 - 14:11

Rotterdam, 1 nov. Wees zo dun mogelijk maar niet té mager. Dat is de opvallendste aanbeveling die het World Cancer Research Fund doet op basis van een grootscheeps onderzoek naar de relatie tussen kanker, beweging en voeding.

Lees meer... NRC
...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Grasduiner

  Grasduiner


 • >25 berichten
 • 94 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 november 2007 - 11:07

Het meeste wist ik al, maar toch goed dat de conclusies vastliggen in een wetenschappelijk rapport waaraan gerefereerd kan worden.
Inderdaad kent elke kanker zo zijn triggers, en je kunt het nooit helemaal voorkomen.

Pas geleden las ik over een onderzoek waarin stond dat het eten van groenten zoals broccoli en tomaten de kans op het krijgen van prostaatkanker verkleint. Datzelfde doen heeft echter geen enkele invloed op het krijgen van borstkanker, zo bleek uit ander onderzoek. Borstkanker wordt weer getriggerd door alcohol, maar ook is er veel wetenschappelijk bewijs dat s'nachts werken de kans vergroot (nachtdiensten) alsmede het nooit gegeven hebben van borstvoeding.

Het is een misverstand dat je bij een erfelijke gevoeligheid toch niets kunt doen om de ziekte te voorkomen. Soms klopt dat maar soms is er ook een trigger nodig.

Het eten van groenten en fruit krijgt in dit onderzoek minder gewicht maar als je kijkt wat je beter niet kunt eten: verkeerde vetten, rood vlees, bewerkte produkten etc. kom je vanzelf terecht bij groenten en fruit.
:D

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures