BELGA- Koks en docenten van de Voreca Management School in Leuven voeren een onderzoek naar het verbeteren van de smaak van voedsel. "We voeren tests uit om eten beter te laten smaken", zegt chefkok Johan Peeters van het rusthuis Sint Anna uit Herentals.
Lees meer... Nu.nl
Laatste berichten
- 11:52 Gravity and gravitation
- 10:15 2013 – Augustus Vraag 3 3
- 09:54 Bruine vlekken op treinaanwijzerbord 6
- 23:07 Rood laserlicht 2
- 15:28 Vraag 2009 Juli Vraag 5 5
- 12:51 positie 2
- 24 apr Schroefdraad berekening 8
- 24 apr [scheikunde] Kan chloorgas de geleiding van elektriciteit belemmeren? 9
- 23 apr Weerfrustratie 9
- 23 apr geen minkowski-ruimte toch? Doe ik dit nou fout? 15
- 23 apr do-re-mi-fa-so vliegtuigen 7
- 23 apr Kunnen quantum Zonnecellen 190% quantum efficiënt zijn 3
- 23 apr De Euro Nederlandse 100 qubit computer komt eraan
- 23 apr projectiel 8
- 23 apr Verschil tussen deze 2 vragen 5
- 23 apr [scheikunde] berekeningen labo vitamine c bepaling 1
- 22 apr [wiskunde] rode en witte ballen verdelen 8
- 22 apr Rotatie van het heelal 41
- 22 apr Muntje opgooien 14
- 21 apr Reactiviteit silyl enol ethers 1
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas
Kruiden in voedsel helpt bejaarden beter eten
Moderator: Astro
- Berichten: 2.005
Kruiden in voedsel helpt bejaarden beter eten
...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...