Springen naar inhoud

- - - - -

Forumonderhoud achter de rug


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14720 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 18 november 2007 - 16:00

Het was een weekend flink doorbikkelen. We zijn onder andere overgegaan naar de laatste versie van Invision. In deze versie zijn veel bugs verholpen, maar is ook de performance verbeterd. Hiervoor is de software door de ontwikkelaars ingrijpend veranderd.

Helaas waren sommige delen van Wetenschapsforum nauw verweven met de oude functionaliteit op dit gebied. De aanpassingen die nodig waren om bijv. LaTeX aan de praat te krijgen waren vele malen groter dan we verwacht hadden. Uiteindelijk hebben we toch besloten om de updates door te zetten.

Het resultaat blijkt na enig testen werkbaar. Wel is het zo dat er hier en daar fouten op zullen treden. Zo zijn er bijvoorbeeld oude posts met LaTeX die niet goed getoond worden. Hiervoor willen we binnenkort een fix draaien die deze problemen verhelpt.

Zoals gezegd heeft Invision de software nogal ingrijpend veranderd. Er bestaat daarom een reŽle kans dat we bij het testen zaken over het hoofd hebben gezien. Mocht je iets tegenkomen wat niet (goed) werkt, meldt dat dan in dit topic (dat je kan vinden in het "Over dit forum - Site- en softwaregerelateerd"-forum).

Onze excuses voor eventuele problemen.

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures