Liefde

Moderator: Rhiannon

Reageer
Berichten: 145

Liefde

als je moest kiezen tussen muziek en de liefde wat zou jij dan kiezen?
Als ik kijk dan zie ik, als ik hoor dan weet ik, als ik voel denk ik Niets en geloof Alles



Denk niet na bij wat je zegt, praat naar wat je bent

Gebruikersavatar
Berichten: 11.085

Re: Liefde

Dit is geen (voldoende) wetenschappelijke discussie. Daarom verplaatst naar het WSF Café.

Gebruikersavatar
Berichten: 179

Re: Liefde

Je bent wel erg streng, Ypsilon.

Als alles wetenschappelijk moet in een filosofievraag, ben je zeer gelimiteerd bezig.

Hoe komt het toch, dat ik iedere keer bij een vraag in het religie en filosofiegedeelte het idee krijg, dat alles via strak gebaande paden moet lopen?

Flexibiliteit is ver te zoeken. Ik ben bang, dat als ik een vraag stel of een antwoord geef, ik net zo behandeld ga worden als Mechatronica.

Wat wil je nu eigenlijk? Een levendig forum met allerlei interessante vragen waar we over kunnen brainstormen of een forum waarin alle stappen vantevoren al zijn vastgelegd (een stap is bijvoorbeeld wat jij noemt: wetenschappelijk)?

Gebruikersavatar
Berichten: 11.085

Re: Liefde

Ahum, dat zinnetje wordt automatisch geplaatst. Misschien moeten we ons eens buigen over een andere voor verplaatsingen vanuit de filosofische fora. Maar to the point: welke strakgebaande paden? Er lopen toch echt discussies over een ruim scala aan onderwerpen in die fora. De enige paden die ik strak aanhoudt bij filosofie staan in de bijsluiter, en die heb ik overigens niet zelf bedacht.

Ik wil er dus toch nog maar eens op wijzen dat filosofie niet hetzelfde is als over eender welk ideetje een eind in het rond babbelen. Dat is chat, en daarvoor dient het café.

Bovenstaande vraag is gewoon veel te triviaal. Er wordt gevraagd naar een persoonlijke voorkeur en dat kan perfect hier. Dit is gewoon iets om rustig over te praten tussen pot en pint, en daar is niks mis mee. Het is alleen geen filosofie.

Maar laat dat je vooral niet tegenhouden om te posten in het filosofieforum. Als je logisch en onderbouwd te werk gaat, en je vragen een kern raken die onoplosbaar is voor de bèta- of gamma-wetenschappen, is het filosofieforum de plek.

Gebruikersavatar
Berichten: 78

Re: Liefde

als je moest kiezen tussen muziek en de liefde wat zou jij dan kiezen?
Tja beide heb ik peresoonlijk nodig in mn leven. dus ik zou alles bewerkstelligen om beide te kunnen houden. En anders als dat allemaal niet lukt.. dan kies ik voor de liefde, omdat ik waarschijnlijk beter kan leven zonder muziek dan zonder leven. Al is muziek suuuuuuuuuuper belangrijk voor me.

Ik kan niet zonder mn vriend.
denken is een hobby... en leuke hobby

Gebruikersavatar
Berichten: 14

Re: Liefde

als je moest kiezen tussen muziek en de liefde wat zou jij dan kiezen?


Muziek is liefde.

En liefde kun je voelen d.m van muziek.

Gebruikersavatar
Berichten: 599

Re: Liefde

Zeker liefde.

Gebruikersavatar
Berichten: 773

Re: Liefde

Liefde, muziek is leuk, maar bij lange na niet zo belangrijk en allesomvattend als liefde. Ik ken een paar dove mensen, ja hun leven is "anders" maar verder eigenlijk prima. Leven zonder liefde is toch wel een mat leventje, dat lijkt me niets, sterker nog, ik zou niet eens weten hoe.
To boldly go where I`ve never been before



Be nice to nerds, chances are you`ll end up working for one

Reageer