Springen naar inhoud

Not just words


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Chaos

  Chaos


 • >25 berichten
 • 87 berichten
 • Verbannen

Geplaatst op 28 januari 2008 - 21:22

Als je het niet eens bent met de beslissing van een moderator kan je dit aankaarten in het feedbackforum. Het is niet de bedoeling dat je gewoon een nieuwe topic opent die verder gaat op de vorige. Als een topic gesloten wordt is daar meestal een goede reden voor. Voor zij die niet weten over welke topic het gaat: deze topic.


Not just words.

Laatste keer dan, heeft niet veel zin om een filosofiesectie open te houden als er niets van filosofie begrepen wordt. Feedback krijgen we toch niet op vragen achterliggend dus het spelletje is hier al lang doorzien. Wederom wordt onze vrijheid beknot en dat op een filosofie forum nog wel. Gekker kan je het echt niet maken. Nog wat filosofie dan.

Het is vreemd, soms willen we de stilte laten spreken en ook dat willen we vertellen, op één of andere manier … waarom steeds die woordenspelletjes ? De woorden zijn er finaal om de stilte te ontdekken, niet om ze steeds te herschikken in een intellectuele formatie die nog mooier klinkt als de voorgaande. Bewonderenswaardige bezigheid maar de vraag waar het vandaan komt, wordt nogal eens gemist en daar gaat het om. Alles zeggen door de woorden te vervangen door wat ze betekenen in functie van dat waar ze vandaan komen. Dit in praktijk brengen door mensen te verbinden, niet enkel de woorden, dat is de volledige tekst die het lege blad ons laat weten.

Voor wie het niet begrijpt, zal het weer ‘vaag‘ zijn natuurlijk. Doe maar op slot, tergend. Succes verder, ik hou het hier voor bekeken, strijd heeft geen zin.


ps : we behouden ons het recht deze communicatie mee op te nemen in onze studie, het kan ze enkel bekrachtigen. No harme done.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16591 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 28 januari 2008 - 21:30

Wat snap je niet aan

Als je het niet eens bent met de beslissing van een moderator kan je dit aankaarten in het feedbackforum. Het is niet de bedoeling dat je gewoon een nieuwe topic opent die verder gaat op de vorige. Als een topic gesloten wordt is daar meestal een goede reden voor.

?
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures