Springen naar inhoud

* * - - - 1 stemmen

Tropische verrassing


 • Log in om te kunnen reageren

#1

PdeJongh

  PdeJongh


 • >1k berichten
 • 2005 berichten
 • VIP

Geplaatst op 25 februari 2008 - 18:55

De volgende wereldwijde pandemie zal waarschijnlijk ontstaan in een ontwikkelingsland in de buurt van de evenaar, en zal van dieren op de mens worden overgedragen. Dat voorspelt een Brits/Amerikaanse groep onderzoekers in Nature. Ze pleiten er voor om dergelijke landen extra in de gaten te gaan houden teneinde een uitbraak in de kiem te kunnen smoren.

Lees meer... C2W
...verhit de dichloormono-oxide tot 277 graden Celcius en geniet van het effect...

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Grasduiner

  Grasduiner


 • >25 berichten
 • 94 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 februari 2008 - 14:03

Grote ziekteuitbraken zijn volgens sommige veelal door de mens veroorzaakt:

Hoewel het de Spaanse griep genoemd wordt, ligt de oorsprong van deze ziekte naar alle waarschijnlijkheid in de Verenigde Staten. De laatste inzichten willen dat de Amerikaanse soldaten, die in de Eerste Wereldoorlog naar Europa gezonden werden, tegen meer dan 30 ziekten ingeŽnt werden. Waarschijnlijk heeft dat niet alleen de weerstand van de soldaten ernstig verminderd maar ook een virusmutatie opgeleverd. Dit nieuwe virus, van het subtype H1N1, heeft uiteindelijk geleid tot de pandemie.

Lees meer:

Wikipedia over de Spaanse griep

According to the oral polio vaccine (OPV) AIDS hypothesis, the AIDS pandemic originated from live polio vaccines prepared in chimpanzee tissue cultures and then administered to up to one million Africans between 1957 and 1960 in experimental mass vaccination campaigns.[1][2]

Lees meer:
Wikipedia over OPV AIDS hypothese

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures