Waarom is er wetenschap?

Moderator: Rhiannon

Gesloten
Gebruikersavatar
Berichten: 36

Waarom is er wetenschap?

Ik heb een paar vragen wat hier misschien tot een interessante discussie voert,

Waarom is er wetenschap ?

Waarom heet het weten''schap'' ?

Is alles wat er te weten is al eens geweten ?

Is wetenschap geen puntzoeken ? raken wij hiermee niet het overzicht kwijt omdat alles met alles is verbonden ?

Is wetenschap er niet gewoon omdat de mens de weg kwijt is en dit daarom nodig heeft ?

Pascal.

Gebruikersavatar
Berichten: 4.161

Re: Waarom is er wetenschap?

Allereerst welkom op dit forum. Altijd fijn om nieuwe mensen te kunnen begroeten. Om het een en ander overzichtelijk te houden en op goed niveau te houden hebben we regels opgesteld. Als je die een keer doorleest wordt het vanzelf duidelijk waarom dit topic op slot gaat.

Er zijn een aantal redenen, dit hoort niet thuis in dit forum, en het is ook geen discussie. Als mensen hierop gaan antwoorden zal het een onoverzichtelijk topic worden met acht verschillende lijnen, tevens neem je zelf geen standpunt in. Dus als je zo'n topic begint, neem dan zelf een stelling in, en in dit forum horen discussies over www.wetenschapsforum.nl als geheel. Daarom doe ik een slotje op dit topic.

Zo'n soort topic zou meer in het WSF cafe thuishoren, kijk bij de fora even onder de titel daar staat een korte beschrijving wat overal bij hoort.
De tekst in het hierboven geschreven stukje kan fouten bevatten in: argumentatie, grammatica, spelling, stijl, biologische of scheikundige of natuurkundige of wiskundige feiten kennis. Hiervoor bied StrangeQuark bij voorbaat zijn excuses aan.

Gesloten