Springen naar inhoud

Het beste geslacht


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

steve

  steve


 • >100 berichten
 • 247 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 07 mei 2008 - 22:28

Stel je bent God en je moet zoals vele bedrijven tegenwoordig besparen, rationaliseren,... kortom mensen ontslaan. Jij met je God.inc wil toch dat de aarde lekker blijft draaien en dat alles zijn gewone gangetje blijft gaan (dat de mens de aarde ook om zeep helpt is niet het onderwerp van deze discussie), hij heeft de keuze: 1 van de 2 geslachten moet eruit! De keuze is echter zwaar en voor beide valt wel wat te vinden. Mannen zijn sterk maar verbruiken meer energie en zoeken mee ruzie zonder vrouwen erbij; vrouwen zijn beter in het organiseren van hun dagelijks leven en maatschappij, maar missen de rationaliteit van de man en zijn emotioneler in hun beslissingen, terwijl men soms nu eenmaal hard moet kunnen zijn en er geen plaats is voor twijfel,... Vrouwen zijn wel mooier en aantrekkelijker dan mannen, maar daar hebben we niets aan want er zijn enkel nog vrouwen over. Beide geslachten kunnen tegen die tijd ook kinderen krijgen zonder seksueel contact.


Vraag is: welke van de 2 geslachten kies jij en waarom? Het sterke geslacht of ... het sterke geslacht?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ypsilon

  ypsilon


 • >5k berichten
 • 11085 berichten
 • VIP

Geplaatst op 07 mei 2008 - 22:57

Je begeeft je hier op zeer glad ijs, steve. Ik geef dit topic weinig slaagkans: van jouw post naar seksisme is een kleine stap. Daarom voorlopig een slotje. Pb me eventueel met een verdediging van het topic. Zoals de zaken er nu voor staan is dit topic niet alleen een gevaar op seksisme, maar ook extreem ontvlambaar.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures