Zijn we dan toch aliens?

Moderator: Astro

Reageer
Gebruikersavatar
Berichten: 3.135

Zijn we dan toch aliens?

In een Australische meteoriet werden twee fundamentele bouwstenen van RNA en DNA gevonden, de basismoleculen van alle leven.


Lees meer ... EOS
Heb je interesse in journalistiek? Wij zoeken versterking! Speurwerk, deel van het team, meer weten: klik.

Berichten: 4.502

Re: Zijn we dan toch aliens?

Wij zijn met zijn allen op deze aarde wel minder dan stof in de heelal-verhoudingen,maar het artikel over de meteoriet zou kunnen aantonen dat wij met andere soorten aliens in het heelal een mogelijke intelligente vorm van leven zijn.

De intelligentie zal wel eens sterk kunnen varieren door het tijdstip van ontwikkeling op een willekeurige ,mogelijk aardvormige planeet.

Vorige week was er een bericht dat er op 40 lichtjaren afstand drie super-aardachtige planeten waren ontdekt!

Berichten: 19

Re: Zijn we dan toch aliens?

dit zegt helemaal niks want ze hebben alleen stoffen gevonden en geen levende wezens.

en de 2 aardachtige planeten, wat hebben ze dan gezien op 40 lichtjaarafstand dat is dus zo'n 378.691.200.000.000 km

weten ze of daar water, zuurstof, eten en dergelijke zijn?

Gebruikersavatar
Berichten: 4.810

Re: Zijn we dan toch aliens?

weten ze of daar water, zuurstof, eten en dergelijke zijn?


Dat maakt toch niet uit? Ze hebben enkel planeten gezien met een structuur die overeenkomt met onze aarde. Overigens weet niemand of water en zuurstof de enige condities zijn waardoor leven kan ontstaan. Zuurstof is alleszins geen noodzaak, er zijn genoeg organismen die geen zuurstof gebruiken. Het enigste dat we weten van onze planeet is dat elk levend wezen hier water nodig heeft, maar of dit een noodzaak is op een andere planeet, wie zal het zeggen?

Berichten: 1

Re: Zijn we dan toch aliens?

Hallo Allemaal,


Ben hier nieuw.


"Wij zijn met zijn allen op deze aarde wel minder dan stof in de heelal-verhoudingen,maar het artikel over de meteoriet zou kunnen aantonen dat wij met andere soorten aliens in het heelal een mogelijke intelligente vorm van leven zijn.

De intelligentie zal wel eens sterk kunnen varieren door het tijdstip van ontwikkeling op een willekeurige ,mogelijk aardvormige planeet."


De mens maakt met z'n linkerhersenhelft een onmetelijke chaos van het heelal, dat blijkt. Hoe meer we gaan gissen, hoe meer we gaan vergissen.


Wat een "wishfull thinking" weer! Zelfs ex-nazi Ratzinger praat al over genetisch gemanipuleerde apen (de moderne mens).


Ben van mening dat de mens het sluitstuk is op de evolutie, en daarmee de re-volutie (is ook de perfectie, niet waar?) doet inluiden. Verdere specialisatie was niet mogelijk (moeilijk te beseffen in ons stelsel van oneindige domheid). We camoufleren onze de-generatie. Daar zijn we waarlijk sterren in. Tuurlijk is het prachtig dat we een autootje ontworpen en daar ook nog een motortje in wisten te bedenken....Maar waarom? Vraag het u eens af.


De aanwijzingen zijn er duizenden.


Even on topic;


Als alles uit alles geboren is, zijn dan ook niet alle cycli elkaars gelijke? Gebeuren die allen dan ook niet terzelfde tijd, zo in het klein, zo in het groot.

Reageer