Springen naar inhoud

Codes in quotes


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Lathander

  Lathander


 • >1k berichten
 • 2502 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 juli 2008 - 13:01

Momenteel heb ik de optie allesinds nog niet gevonden.

Als ik een quote doe van een stuk tekst waar een LaTeX code in staat of een BBcode grafiek, komt in de quote in de tekstbewerkingsbox helemaal niet de broncode te staan, maar in geval van LaTeX het uitgewerkte symbool zelf en in geval van BBcode grafieken een HTML javascript tag met daarin de Javascript code.

Is het niet mogelijk bij de tekstbewerkingsopties te kiezen of je de broncode bekijkt, of de pure BBcode die we gebruiken om alles op te stellen?

"Invisible Pink Unicorns are beings of great spiritual power. We know this because they are capable of being invisible and pink at the same time. Like all religions, the Faith of the Invisible Pink Unicorns is based upon both logic and faith. We have faith that they are pink; we logically know that they are invisible because we can't see them."


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16577 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 10 juli 2008 - 13:06

Bedoel je dit? In dat geval even de Rich Text Editor uitzetten, dat omzeilt het probleem. De RTE is eigenlijk niet ontworpen voor dit soort 'geavanceerde' dingen. Het staat overigens wel op de lijst om de RTE hiervoor om te bouwen, maar heeft secundaire prioriteit.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures