Springen naar inhoud

Avi bestand op hdd, van dvd.


 • Log in om te kunnen reageren

#1

bats

  bats


 • >250 berichten
 • 412 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 augustus 2008 - 18:42

Ik heb op de computer filmbestanden staan in vnl avi-bestanden welke ik via ConvertXtoDVD brandt op een herschrijfbare/ beschrijfbare dvd. Daarmee kan ik alle filmbestanden via dat programma ook afspelen op de DVD-recorder/speler, zonder probleem.
Echter nu wil ik het bestand dat ik via ConvertXtoDVD op de DVD gebrand heb ook op de harde schijf van de DVD-recorder kopieŽren. Maar dan geeft de DVD-recorder aan: "TV systeem niet identiek aan recorder. KopieŽren niet mogelijk".

Wat moet ik doen om het bestand dat ik via ConvertXtoDVD op de DVD gebrand heb toch te kopieŽren op de HDD van de DVD-recorder?
Let wel het afspelen op de DVD-recorder is geen enkel probleem, alleen het kopieŽren daarvan.
Is er wel eens een programma om dat op de HDD van de DVD-recorder te krijgen?
Zo ja, welke?

Ook met 2 DVD-recorders, waarbij ik in de ene de DVD heb en de ander via de scart verbonden geeft precies hetzelfde aan dat kopieŽren niet mogelijk is.

De reden waarom ik het op de HDD van de DVD recorder wil hebben is dat ik het bestand via de HDD van de DVD-recorder kan bewerken en ook daarmee meer bestanden op een DVD kan comprimeren.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

DePurpereWolf

  DePurpereWolf


 • >5k berichten
 • 9240 berichten
 • VIP

Geplaatst op 11 augustus 2008 - 09:13

Het kan zijn dat je er een bescherming in hebt gebakken toen je de dvd maakte. Zulke hardewaar kan geen beschermde dvd's kopieeren

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures