Springen naar inhoud

Deeltijd evc's


 • Log in om te kunnen reageren

#1

azvvo

  azvvo


 • >100 berichten
 • 220 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 september 2008 - 18:15

Ik had een vraagje ik ben nu aan het studeren voor een hbo diploma als MLO zij-intromer en heb nog niet mijn propdeuse behaald en zit nu in het derde leerjaar ik heb dus al aardig wat studiepunten behaald alleen nog niet diegene die nodig zijn voor me propedeuse.Echter mocht dit als nog niet lukken en ik krijg een negatief bindend studieadvies kan ik dan deze studiepunten mee nemen naar een deeltijd opleiding omdat ik aan bepaalde competenties voldoe?

Steeds meer opleidingen bieden deeltijd- en duale studenten de mogelijkheid hun zogenaamde 'Elders of Eerder Verworven Competenties' (EVC's) te toetsen. Het resultaat van zo'n toetsingsprocedure is dat je vrijstelling krijgt voor bepaalde onderdelen van de studie.

Dus in het kort nog is het mogelijk dat ik dan EVC's heb behaald op mijn huidige hbo opleiding en deze dan mijn deeltijd studie kunnen verkorten, omdat ik deze punten mag mee nemen ik hoop dat deze vraag iemand voor mij kan beantwoorden.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Wouter_Masselink

  Wouter_Masselink


 • >5k berichten
 • 8398 berichten
 • VIP

Geplaatst op 26 september 2008 - 10:02

Als de deeltijd opleiding waar je dan aan begint inderdaad EVC's toetsen dan kan dat natuurlijk. Neem hiervoor gewoon contact op met de desbetreffende opleiding, deze kunnen je een eenduidig en heldere reactie geven.
"Meep meep meep." Beaker

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures