Springen naar inhoud

- - - - -

Publieksdag 'Daar krijg je energie van!' op TU Eindhoven


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Nieuws-feed

    Nieuws-feed


  • >100 berichten
  • 183 berichten
  • Nieuwsbot

Geplaatst op 25 september 2008 - 15:21

'Daar krijg je energie van!' is het thema van de Publieksdag van deTechnische Universiteit Eindhoven (TU/e) op zondag 5 oktober. De TU/ezet van 12.00 tot 17.00 uur de deuren open voor jong en oud. Iedereenkan vervolgens op een actieve manier kennismaken met wetenschap entechniek. Er is bijvoorbeeld aandacht voor energie op het gebied vanbouwen, chemie en getallen. De Publieksdag van de TU/e is gratistoegankelijk.

Bezoekers starten de Publieksdag in hetAuditorium-gebouw, waarna zij zes routes kunnen volgen naaractiviteiten op het universiteitsterrein. De thema's van de routes zijnbeweging, bouwen, chemie, getallen, spanning en mens & technologie.

Tijdensde Publieksdag is er rekening gehouden met alle doelgroepen. Zo kruipenkinderen in de huid van chemische analisten in toverlab, alwaar zij inhun labjas en met een veiligheidsbril haargel, tandpasta en shampoomaken. Ook is er een workshop over het gebruik van robots, en zijn ertheatervoorstellingen, shows, colleges en lezingen.

Hetvolledige programma van de Publieksdag is te vinden op de website vande TU/e. Sommige voorstellingen en lezingen kunnen slechts een beperktaantal bezoekers huisvesten, en daarom moeten hiervoor online (gratis)kaarten besteld worden.

Ga naar de website van de TU/e

http://feeds.feedburner.com/~f/nieuwsbriefchemiezine?i=i9r7L http://feeds.feedbur...n?i=MroSL</img>

http://feeds.feedburner.com/~r/nieuwsbriefchemiezine/~4/402773783http://feeds.feedburner.com/~r/vnci-nieuws-nieuwsbriefartikelen/~4/402807628

Lees het gehele bericht

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures