Springen naar inhoud

Wie maakt het mooiste verslag in de Oktober Kennismaand?


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16694 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 30 september 2008 - 19:14

Oktober Kennismaand: Wie maakt het mooiste verslag?
Win het boek Onmogelijke natuurkunde van Michio Kaku!

In het kader van Oktober Kennismaand (voorheen de WetenWeek), worden vele workshops, lezingen, demonstraties, open dagen en andere activiteiten georganiseerd die te maken hebben] met Wetenschap. Dit jaar staat de kennismaand in het kader van het thema "Kraak de code" en er valt weer van alles te beleven en te zien. Zo wordt in Science Centre Nemo (Amsterdam) het Scientific Festival gehouden, presenteert Theater Adhoc (Breda) haar voorstelling Zoom, over nanofotonica, en vertelt Sterrenwacht Cosmos (Lattrop, Overijssel) je alles over de maan en wat de mens in de Oudheid al wist over de kosmos.

Allemaal zeer interessant natuurlijk, maar met maar liefst zo'n 150 activiteiten in een maand tijd is het onmogelijk om overal bij te zijn. Wel zijn we natuurlijk met zijn allen reuze-nieuwsgierig naar wat er allemaal gedaan wordt, dus schrijven we een wedstrijd uit! Maak als je naar een evenement van de Oktober Kennismaand gaat een zo mooi/leuk/origineel mogelijk verslag daarvan en plaats het hier in dit topic. Word-documenten, videoverslagen, fotoreportages, alles is toegestaan! De moderators kiezen na afloop van de Oktober Kennismaand het mooiste/leukste/orgineelste verslag uit, en de winnaar krijgt het boek Onmogelijke natuurkunde!
Geplaatste afbeelding
Onmogelijke natuurkunde
Kaku, M.


(of een Bol.com boekenbon van gelijke waarde)

Dubbele winst dus: jij maakt kans op een mooi boek, en de duizenden Wetenschapsforumleden kunnen meegenieten van het evenement waar jij naar toe bent geweest. Iedereen kan deelnemen, ook al heb je pas 1 bericht op je naam staan. Dus doe mee!

Op de site van de Oktober Kennismaand vind je een overzicht van de evenementen per provincie en per datum.

(moderators zijn als juryleden vanzelfsprekend uitgesloten van deelname)
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Klintersaas

  Klintersaas


 • >5k berichten
 • 8614 berichten
 • VIP

Geplaatst op 30 september 2008 - 20:30

Aangezien ik dit initiatief niet ken, neem ik aan dat het iets typisch Nederlands is. Klopt dit, of zijn er ook in België activiteiten in het kader van Oktober Kennismaand (afgezien van de Wetenschapsweek voor Belgische derdegraadsstudenten ASO)?

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#3

jhnbk

  jhnbk


 • >5k berichten
 • 6905 berichten
 • VIP

Geplaatst op 30 september 2008 - 20:53

Het is inderdaad een Nederlands initiatief.
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.

#4

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16694 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 01 oktober 2008 - 08:22

Neemt natuurlijk niet weg dat je als Belg van harte welkom bent. Er zijn ook zat activiteiten in Brabant, Limburg en Zeeland. :D
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures