Springen naar inhoud

[theorieontwikkeling] materialisatie gravitonen


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Spuit11

  Spuit11


 • >100 berichten
 • 217 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 mei 2005 - 10:27

De zwaartekracht moet ook eigenlijk wel uit de meeste energie bestaan,want E=MC2 en de zwaartekracht gaat met C deze energie zit hem in de zwaare massa van het Graviton......Het Graviton moet dus een krachtig centraal punt hebben waar de rest Energie om heen spint in een golf beweging.De Energie kan aan een Graviton worden ontrokken als massa deeltjes een tekort hebben aan energie waneer zij zich willen manifesteren in een stabiele vorm....Maw....Het Graviton materialiseerd zich zelf op dat moment en wordt zichtbaar door Energie af te staan..... 8)
Misschien zou je dan wel eens kunnen aannemen dat een Graviton een overschot heeft aan magnetische krachten,terwijl massa zelf een overschot heeft aan elektrische krachten.... Deze afwijking in krachten zorgen voor de krachten die massa deeltjes bind..... :shock: Er lijkt ook een verband te zitten tussen elektrische en magnetische krachten.....Als of het een ook voor een gedeelte uit het ander bestaat.. 8) En stel nu.......Dat een overschot aan magnetische krachten voor zwaartekracht zorgt.....En een overschot aan elektrische krachten voor bindings krachten tussen deeltjes zorgt.........Dan zou je ergens je theorie rond hebben...
De andere 3 krachten ontstaan dus uit de eerste 2 die gezamelijk dus 1 geheel vormen. 8)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Micheltje

  Micheltje


 • >250 berichten
 • 270 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 mei 2005 - 12:39

De zwaartekracht moet ook eigenlijk wel uit de meeste energie bestaan,want E=MC2 en de zwaartekracht gaat met C deze energie zit hem in de zwaare massa van het Graviton......Het Graviton moet dus een krachtig centraal punt hebben waar de rest Energie om heen spint in een golf beweging.De Energie kan aan een Graviton worden ontrokken als massa deeltjes een tekort hebben aan energie waneer zij zich willen manifesteren in een stabiele vorm....Maw....Het Graviton materialiseerd zich zelf op dat moment en wordt zichtbaar door Energie af te staan.....  8)
Misschien zou je dan wel eens kunnen aannemen dat een Graviton een overschot heeft aan magnetische krachten,terwijl massa zelf een overschot heeft aan elektrische krachten.... Deze afwijking in krachten zorgen voor de krachten die massa deeltjes bind..... http://www.wetenscha...tyle_emoticons/default/icon_confused.gif Er lijkt ook een verband te zitten tussen elektrische en magnetische krachten.....Als of het een ook voor een gedeelte uit het ander bestaat..  8) En stel nu.......Dat een overschot aan magnetische krachten voor zwaartekracht zorgt.....En een overschot aan elektrische krachten voor bindings krachten tussen deeltjes zorgt.........Dan zou je ergens je theorie rond hebben...
De andere 3 krachten ontstaan dus uit de eerste 2 die gezamelijk dus 1 geheel vormen.  8)


Ehm? Juist ja...

Ten eerste zeg je E=MC2 omdat zwaartekracht met C gaat en deze energie zit hem dan in de zware massa van het graviton. E=MC2 is rustmassa en heeft dus in deze formule vorm niets met snelheid te maken, daarvoor heb je de wat formelere formule met impuls erbij. Iets dat met de lichtsnelheidsconstante gaat hoeft niet per se een grote energie te bevatten ( zie foton ).

Een graviton een overschot aan magnetische kracht? Mag ik vragen hoe je bij dit idee komt? Ik vind het wel een erg rare vergelijking en denk dat je eerder je best hebt gedaan om een leuk verhaaltje te schrijven om tegenover ons intelligent over te komen dan dat je werkelijk iets snapt van 'relavistische natuurkunde'.

Een graviton is een krachtdragend deeltje. Een krachtdragend deeltje van de zwaartekracht bezit geen krachtdragend deeltje van elektromagnetisme. Het graviton is juist zo ontzettend licht dat het haast niet interageert met andere matterie. De enige reden waarom zwaartekracht zo herkenbaar is voor ons is dat het op enorme schalen werkt en nooit afstotend is.

Dat elektrische en magnetische krachten deel uitmaken van dezelfde kracht weten we al een geruime tijd. ( Was het niet Maxwell die deze beide verenigde? ). Dat deze 2 iets met elkaar te maken hadden kon eenvoudig gezien worden wanneer men op een berg staat met een kompas en observeert hoe het kompas begint te veranderen van richting door de invloed van een onweerstorm.

Als zwaartekracht magnetische krachtdeeltjes zou bevatten zou de wisselwerking met materie heel anders zijn, zou het volgens mij een al waargenomen deeltje zijn, zou het niet alleen aantrekken maar ook afstoten.

Dat elektromagnetisme later ook nog samengevoegd is met de sterke- en zwakke kernkracht is bekend onder de GUT theorie ( Grand Unified Theorie ). Deze bevat dacht ik nog een aantal fundamentele fouten waardoor het nog niet de juiste theorie is, ook bevat het geen verklaring voor de zwaartekracht.

Waar je met je laatste zin op doelt is dus een unificatie van alle 4 de natuurkrachten. Wil je daar meer over weten dan zou je een het boek Hyperruimte moeten opzoeken in je lokale bibliotheek. Het gaat er om dat de unificatie van de natuurkrachten een hogerdimensionale ruimte ( 10 of 26 dimensies in de snarentheorie) vereist en daar ook eenvoudiger wordt. Het grappige is dat eerder altijd geprobeerd werd om de theorie van Einstein in de nieuwe theorie te stoppen terwijl de theorie van Einstein juist uit de snarentheorie komt rollen.

Ik hoop je hiermee iets geholpen te hebben.

#3

Spuit11

  Spuit11


 • >100 berichten
 • 217 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 mei 2005 - 13:03

Een Gravitatie deeltje is nu juist zo licht........Omdat het de meeste energie bevat !!! Het is een MASSA die zich met C verplaatst door ruimte tijd.....De Magnetische kracht is hoger van energie dan de Elektrische kracht..ZIJN SINGULARITEIT IS GROTER........
Het vreemde van het verhaal is dus.........Hoe hoger de Energie dosis bij snelheid C hoe meer MASSA er zich in dit deeltje MOET bevinden.....En dat klopt ook want...........E=MC2 En meer massa bij snelheid C betekend dus ook meer E......:wink:
Hierdoor kunnen deeltjes dus ook virtueel makkelijker energie lenen.....Ze lenen eigenlijk Magnetische krachten doordat hun Elektrische kracht groter is......En waneer bijde samen komen ontstaat........
Want wie zegt namelijk dat Elektromagnetische krachten zich niet anders kunnen gedragen waneer hun samenstelling anders is.......En hierdoor een andere caracter eigenschap krijgen......het is ook de enigste natuurkracht die blijkbaar uit 2 delen bestaat.....Vreemd he' http://www.wetenscha...tyle_emoticons/default/icon_biggrin.gif

#4

Spuit11

  Spuit11


 • >100 berichten
 • 217 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 mei 2005 - 13:33

Weet jij wel wat een singulariteit is? En E=MC˛ gaat niet op voor deeltjes die zich met een snelheid nabij de lcihtsnelheid bewegen. Dan heb je
E= gamma.gif mc^2 nodig.

Deel jezelf maar eens door 0 :wink:
En het gaat er niet om in dit geval of het een deeltje is........Maar dat waneer meer Energie zich met c beweegd je ook meer massa nodig hebt......Met andere woorden......Straling met een hoogere energie waarde moet ontstaan zijn uit meer massa.....Of wou je zeggen van niet?

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures