Springen naar inhoud

Discussie chemoluminescentie, fluorescentie en/of fosforescentie


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

PWSChemoLuminescentie

  PWSChemoLuminescentie


 • 0 - 25 berichten
 • 2 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 05 november 2008 - 11:57

Hallo iedereen,

Wij zijn twee jongens uit VWO6 die hun profielwerkstuk over chemoluminescentie, fosforescentie en fluorescentie doen. Ook zijn we voor het vak Nederlands verplicht een presentatie te geven en nadien een discussie te leiden. Deze discussie moet onderwerpen betreffen die een raakvlak hebben met ons onderwerp. Hebben jullie ideŽen voor ons, we hebben zelf erg lang gezocht naar specifieke onderwerpen en we hebben van de drie onderwerpen die we nodig zijn, een redelijk goed onderwerp en een matig tot slecht onderwerp. Namelijk: De breaklights moeten verboden worden. - Het gebeurt nog te vaak dat een van de buisjes open knapt en men de niet al te onschuldige stoffen over zich heen krijgt.
De tweede is: Het gebruik van fluorescente stoffen (oa fluoresceine) in de wereld van de geneeskunde en optiek brengt te grote risico's met zich mee. Bijvoorbeeld het in hebben van (zachte) lenzen en fluoresceine gebruiken, dit zijn missers die niet gering voorkomen.

Wij vragen jullie, hebben jullie betere ideŽen of verbeteringen voor onze onderwerpen?

Alvorens dank

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

StrangeQuark

  StrangeQuark


 • >1k berichten
 • 4160 berichten
 • VIP

Geplaatst op 05 november 2008 - 12:08

Het dubbelplaatsen van twee onderwerpen is niet toegestaan omdat het anders een onoverzichtelijke bende wordt. Mensen gaan half discussieren in twee topics en dingen worden onoverzichtelijk. Daarom sluit ik deze en gaan we hier verder.
De tekst in het hierboven geschreven stukje kan fouten bevatten in: argumentatie, grammatica, spelling, stijl, biologische of scheikundige of natuurkundige of wiskundige feiten kennis. Hiervoor bied StrangeQuark bij voorbaat zijn excuses aan.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures