Springen naar inhoud

- - - - -

‘slimme’ pil vindt weg in darm


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Lathander

  Lathander


 • >1k berichten
 • 2502 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 november 2008 - 15:13

http://www.nrcnext.n...ndt_weg_in_darm

Philips heeft een pil ontwikkeld die in de darm zelfstandig een plaats van bestemming kan vinden waar medicijnen moeten vrijkomen. De pil is voorzien van sensoren die de zuurgraad en temperatuur kunnen meten en daarmee zijn positie in het maagdarmkanaal. De pil is voorzien van een microprocessor en software die op de plaats van bestemming een pomp inschakelt die de medicijnen ineens of geleidelijk naar buiten brengt. Met een ingebouwde radiochip is de pil van buitenaf te volgen.

"Invisible Pink Unicorns are beings of great spiritual power. We know this because they are capable of being invisible and pink at the same time. Like all religions, the Faith of the Invisible Pink Unicorns is based upon both logic and faith. We have faith that they are pink; we logically know that they are invisible because we can't see them."


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

laj

  laj


 • 0 - 25 berichten
 • 6 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 16 november 2008 - 04:08

http://www.nrcnext.n...ndt_weg_in_darm

Philips heeft een pil ontwikkeld die in de darm zelfstandig een plaats van bestemming kan vinden waar medicijnen moeten vrijkomen. De pil is voorzien van sensoren die de zuurgraad en temperatuur kunnen meten en daarmee zijn positie in het maagdarmkanaal. De pil is voorzien van een microprocessor en software die op de plaats van bestemming een pomp inschakelt die de medicijnen ineens of geleidelijk naar buiten brengt. Met een ingebouwde radiochip is de pil van buitenaf te volgen.Wat voor familieziektes/kwalen moeten ten grondslag liggen voor zulk een middel?

Ofwel: Hoe erg ziek moet je zijn voor zon techniek vruchtbaar kan zijn?

Leuke quote L, zeggen pokerspelers ook :D
Wetenschap; (hart versus natuurkunde & intellect)
Ydillisch gezien: de kortste weg naar rome om aan te komen en ontdekken dat het niet is wat je dacht. Alles is 1 'God' of 'schepper' of NAAM toe te schrijven. Ken die schepper en vernietiger door; ken uzelf en verlicht al uw werken en zie de sleutel... U bent niet alleen op deze aard... Deel alles en kies voor God, opdat gij mag leven! (Jhn)

belofte is 1 leven <-> 1 liefde voor alles en iedereen. Houdt zijn naam in ere, anders komt hij als een dief in de nacht (dood). luister naar je hart en doe goed, opdat gij goed ontmoet en erfgenaam zijt. Waarom brood eten dat niet bevredigd als gij het gratis kan nemen? (brood=woord)

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures