Springen naar inhoud

Advies gevraagt mbt studieswitchen.


  • Log in om te kunnen reageren

#1


  • Gast

Geplaatst op 21 mei 2005 - 23:40

Goede Nacht Allemaal,

Ik ben een economie student en zit in mijn P jaar. Tot mijn grote frustratie kom ik er nu pas achter dat economie helemaal niks voor mij is. Ik heb mijn hele leven lang al meer interesse gehad in beta wetenschappen. Helaas heb ik door omstandigheden voor "de makkelijke" weg gekozen.

Maar ik vind economie niet leuk genoeg om later een baan in die sector te krijgen. Het enige vak waar ik mij in interesseer is statistics. Maar nu wil ik dus mijn deelcertificaten halen, om een betastudie te doen. Ik heb enkele tips gekregen. En momenteel is de volgende link, het beste wat ik kon vinden. http://www.uu.nl/uup...en/320main.html
En dan klikken op James Boswell instituut.

Ik heb eigenlijk een waslijst aan vragen. Ik weet nog niet precies welke opleiding ik wil doen. Maar ik wil graag wiskunde b 1 natuurkunde 1 scheikunde 1 en bio 1, 2 doen. Alle ervaringen, links, suggesties en weetjes zijn welkom. Ook je persoonlijke adviezen zijn welkom. Of het wel of niet aan te raden is en dergelijke.

Alvast hartelijk dank voor de moeite :shock:

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Wouter_Masselink

    Wouter_Masselink


  • >5k berichten
  • 8398 berichten
  • VIP

Geplaatst op 22 mei 2005 - 10:34

Als ik jou was, dan zou ik eerst kijken welke richting je uit wil in de beta wetenschappen. Dit is nog steeds een heel groot gebied. Daarna kan je dan de benodigde deelcertificaten kunnen halen.
"Meep meep meep." Beaker

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures