Springen naar inhoud

AronKamp

Lid geworden: 31 okt 2009
Offline Laatste activiteit: 16 jul 2014 16:47

Berichten die ik gemaakt heb

In Topic:Broeikaseffect

21 oktober 2013 - 10:30

Een plaatselijk broeikast effect lijkt me ook niet echt een probleem hoor, ik denk dat de ergste plaatselijke broeikast effecten rond watervallen zijn bijvoorbeeld. Geen enkel probleem, water is net als CO2 niet slecht voor je in lage concentraties.

In Topic:herinstallatie windows

21 maart 2013 - 10:25

Ik heb zelf windows 8 op mijn laptop geïnstalleerd en ben er heel tevreden over eerlijk gezegd, maar het programma tune-up utilities is ook erg handig die ruimt alles een beetje op.

In Topic:Na mijn HBO

21 maart 2013 - 10:23

Je moet er inderdaad echt op letten dat er een verschil zit tussen de HBO bachelor en de WO bachelor. Het zou natuurlijk ook raar zijn als dit niet zo was, HBO is 4 jaar na de HAVO en WO bachelor 3 jaar na VWO anders zou het dus niets uitmaken of je HAVO of VWO zou doen.

In Topic:Natuurkunde studie

21 maart 2013 - 10:21

Naar mijn ervaring is natuurkunde op de universiteit heel anders dan de natuurkunde op het VWO. Eigenlijk is het vooral te vergelijken met de wiskunde op het VWO. Het is grappig dat ik na het VWO dacht bijna van alle natuurkunde dingen wel wat te weten en dat je dan op de universiteit er achter komt dat je niks weet.

Wat je het meeste krijgt is wiskunde, in de eerste 1,5 jaar wordt dit nog als zodanig voorgesteld, daarna krijg je het vermomd als wiskunde vakken :)

Met andere woorden natuurkunde is echt wel haalbaar als je goede cijfers hebt, ook voor natuurkunde maar zeker voor wiskunde.