Springen naar inhoud

Hulponderwerp: Gebruikersniveaus


Op Wetenschapsforum worden verschillende gebruikersniveaus gehanteerd. Afhankelijk van of je geregistreerd bent en hoe ervaren je bent (aantal posts) krijg je bepaalde rechten.

Zo scheelt het al veel in de beschikbare opties als je Wetenschapsforum niet als gast bezoekt, maar als geregistreerde gebruiker. De balk boven in beeld verdwijnt dan en je hoeft niet steeds een code in te voeren als je iets wilt posten. Ook krijg je veel andere mogelijkheden, zoals automatisch op de hoogte blijven van reacties op onderwerpen die je interessant vindt.

Naarmate je actiever bent op Wetenschapsforum krijg je ook vanzelf meer mogelijkheden tot je beschikking. Daarnaast is er de mogelijkheid om Lorentziaan te worden. Deze status krijg je als je een donatie doet aan Wetenschapsforum, bijvoorbeeld omdat je veel hebt gehad aan ons forum of omdat je deze site om een andere reden graag wilt steunen. In ruil voor je steun krijg je alle rechten die een ervaren gebruiker heeft opgebouwd, plus nog wat extra's.

Het is niet mogelijk om tabellen in deze helpbestanden op te nemen, vandaar dat we je voor het overzicht doorverwijzen naar dit onderwerp.