Bijsluiter taalkundeforum

Moderator: Rhiannon

Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
Gesloten
Gebruikersavatar
Berichten: 7.556

Bijsluiter taalkundeforum

Bijsluiter Taalkundeforum

Algemeen
Welkom

Welkom op het Taalkundeforum! Alle vragen die te maken hebben met taal(kunde) horen hier thuis: denk aan spelling, grammatica, vertalingen, (vreemde) talen, etymologie, enz.

Mocht je twijfelen, is er het WSF Café voor algemene, minder wetenschappelijke zaken en het forum Huiswerk en Practica voor schoolopdrachten.
Zoeken

Het kan voorkomen dat een onderwerp dat je wilt bespreken al eerder behandeld is. Gebruik daarom altijd eerst de zoekfunctie. Een moderator kan een topic sluiten wanneer het onderwerp al elders aan bod kwam, met verwijzing naar het desbetreffende topic.
Regels

In elk forum gelden de overkoepelende forumregels. We verzoeken iedereen deze door te nemen alvorens te beginnen met het plaatsen van berichten.
Handig
Opmaak

Berichten zijn prettiger om te lezen als ze behoorlijk zijn opgemaakt. Je kan gebruik maken van BBCode om tekst op te maken. Je kan ook afbeeldingen van internet of van je harde schijf in je bericht plaatsen. Gebruik daarvoor het knopje 'Bijlagen' in het conceptberichtvenster (tijdens het plaatsen van je bericht).

Voor uitgebreide handleidingen over berichtopmaak, zie de helpitems van dit forum.
Links

Een aantal topics is het vermelden waard, wegens het algemene en/of vaak terugkerende karakter:

Een overzicht van taalspelletjes

Handige links naar taalkundige sitesRaad eens een boek aan!Let op! Vertalingen van en naar Latijn horen thuis in het volgende topic!


Vertalingen van en naar Latijn
Contact

Mocht je een vraag, opmerking, aanmerking of ander commentaar hebben, kun je altijd de moderator van het Taalkundeforum contacteren door een PB te sturen naar rhiannon of naar Klintersaas. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.
Never express yourself more clearly than you think.

- Niels Bohr -

Gesloten