kooktechnieken en hulpmiddelen

Moderator: Rhiannon

Reageer
Berichten: 11.849

Re: kooktechnieken en hulpmiddelen

Nouja, wat heet "moet"?

Op zich is het denk ik wel veilig te consumeren als er nog een beetje aarde aan zit, zeker als je iets verhit.

Smakelijk is echter iets anders, en ergens kan ik me wel voorstellen dat het slijtage of schade aan je tanden/kiezen oplevert als je probeert iets fijn te kauwen waar zand in zit.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
Gebruikersavatar
Berichten: 4.407

Re: kooktechnieken en hulpmiddelen

Het gaat mij ook vooral om de vraag of die paddenstoelen eerst in plakjes gesneden moeten worden voor ze de pan in gaan.

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 3.528

Re: kooktechnieken en hulpmiddelen

Ligt eraan wat je wilt gaan bereiden. Als je een champignonsaus wil maken, dan is in plakjes snijden beter. Verder is het gewoon wat je zelf wilt. Hier vind je wat aanwijzingen over paddenstoelen bereiden.

Gebruikersavatar
Berichten: 4.407

Re: kooktechnieken en hulpmiddelen

Dank! De gebakken paddenstoelen zijn gelukt.

Gebruikersavatar
Berichten: 262

Re: kooktechnieken en hulpmiddelen

met wat look, gehakte peterselie, en citroensap heerlijk op een toast

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 3.528

Re: kooktechnieken en hulpmiddelen

Professor Puntje schreef:
di 03 dec 2019, 22:41
Dank! De gebakken paddenstoelen zijn gelukt.
Je wordt nog eens een volslagen kok PP!

Gebruikersavatar
Berichten: 4.407

Re: kooktechnieken en hulpmiddelen

Het zijn gebakken paddenstoelen met spekjes geworden. Maar de gebakken aardappeltjes zijn zwart geblakerd omdat ik onderwijl zat te computeren en nog even iets wilde afronden. :mrgreen: Dus werd het brood i.p.v. aardappeltjes bij te eten.

Reageer