Zout scheiden
Moderator: ArcherBarry
- Berichten: 10.561
Re: Zout scheiden
Hmm. Ik vond een andere site die het enkel over NaCl en KI had, maar kan ik nu natuurlijk niet meer vinden ](*,)
Dan is het een iets ander verhaal.
Nou ja, de conclusies blijven hetzelfde: gewoon kopen is beter, en het is onduidelijk wat de TS nu precies wil.
Dan is het een iets ander verhaal.
Nou ja, de conclusies blijven hetzelfde: gewoon kopen is beter, en het is onduidelijk wat de TS nu precies wil.
Cetero censeo Senseo non esse bibendum
- Berichten: 6.853
Re: Zout scheiden
Jodiumhoudend zout bevat meestal ca 20 mg/kg jood. Voor bakkerszout, vaak aanbevolen voor mensen die zelf hun eigen brood bakken, is dat 55-65 mg/kg.
Dit vervangen van chloride door jodide is echt van een heel andere grootteorde dan het vervangen van de natriumionen door kaliumionen!
Dit vervangen van chloride door jodide is echt van een heel andere grootteorde dan het vervangen van de natriumionen door kaliumionen!