Algemeen -bijsluiter en faq: lees dit voordat je iets post.

Moderator: Rhiannon

Gesloten
Gebruikersavatar
Berichten: 1.172

Algemeen -bijsluiter en faq: lees dit voordat je iets post.

Forum bijsluiter WSF Café

Algemeen

Welkom op het forum WSF Café! Dit forum is speciaal voor alle discussies die niet in een ander, specifiek forum horen. Je kan hier discussiëren over minder serieuze zaken, niet-wetenschappelijke onderwerpen, of over wetenschappelijke onderwerpen die nog geen eigen forum hebben.

Regels in het WSF Café

Zoals op vrijwel ieder forum worden ook hier regels gehanteerd waar iedereen zich bij het schrijven van berichten (posts) aan dient te houden. We vragen daarom om voor het posten eerst een keer deze regels te lezen. Zo hopen we dit forum voor iedereen leuk en interessant te houden, zodat veel mensen er iets aan hebben. Breng dus voor het posten een bezoekje aan deze pagina:

- Regels op Wetenschapsforum.nl

Om je berichten van een mooie lay-out te voorzien of om plaatjes in te voegen, zijn er verschillende mogelijkheden met zogenaamde BBCode. Neem een kijkje op onderstaande link voor meer informatie hierover:

- FAQ over BBCode

Populaire topics Forumspelletjes

Het team vindt dat forumspelletjes en raadseltopics in het WSF-café, naast een bepaalde vorm van gezellig samen iets doen, ook een zekere uitdaging moeten bieden. We realiseren ons dat het af en toe leuk is om wat minder serieus te posten, maar vinden toch dat een bepaald soort spelletjes hier niet past.

Hiermee bedoelen we het soort spelletjes dat bijna op elk forum opduikt en dat meer bedoeld lijkt te zijn om verveling te verdrijven dan om daadwerkelijk samen over iets na te denken. Gezien onze doelstellingen (zie Over dit forum) en om een wildgroei van dit soort "forumspelletjes" te voorkomen zullen we dan ook voortaan spellen die we hier niet thuis vinden horen sluiten. Daarbij zullen we naar deze mededeling verwijzen.

Heb je een suggestie voor een link, dan kan je dit melden aan een moderator.

Gesloten