Hallo,
Ik ben op zoek naar informatie over het toepassen van bewaarmiddelen als kaliumsorbaat en natriumbenzoaat in voeding.
Ik wil beide namelijk zelf gaan toepassen bij het inmaken van chillipepers in olijfolie, maar heb dus richtlijnen nodig over de benodigde hoeveelheid, vereiste zuurtegraad (de pepers worden eerst geweekt in een azijnbad (4%), daar zouden deze stoffen dus worden toegevoegd), enz...
Alvast hartelijk dank,
Steven
Laatste berichten
- 22:01 Aardlek-schakelaar 46
- 21:27 Casus uit de praktijk: positief test THC 30
- 20:03 Mechanicaboeken 6
- 17:50 [wiskunde] Hoe moet ik dit primitiveren? 6
- 13:26 Afgeleide 17
- 08:20 Python: fout in programma om strings te vergelijken 15
- 01:36 tijdsduur 9
- 07 mei [wiskunde] Wat is de afgeleide van ln^2(x)? 2
- 07 mei lorentzfactor moeilijke formule, makkelijk in een cirkel 6
- 07 mei Gezocht: de/een naam voor een getallenrij met een cauchyrij als partieelsommenrij 2
- 07 mei [wiskunde] Waarom MOET het met behulp van de substitutie methode? 1
- 06 mei is er een 5e dimensie nodig voor gekromde ruimte-tijd? 13
- 06 mei geen minkowski-ruimte toch? Doe ik dit nou fout? 55
- 06 mei Bruine vlekken op treinaanwijzerbord 19
- 05 mei prijselasticiteit elektra 6
- 04 mei hoektoename 14
- 04 mei Sommatie reeks 3
- 04 mei positie 3
- 03 mei draadloze koptelefoon 2
- 03 mei toevallige ontmoeting 7
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas
Bewaarmiddelen...
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter