Hallo,
Ik ben op zoek naar informatie over het toepassen van bewaarmiddelen als kaliumsorbaat en natriumbenzoaat in voeding.
Ik wil beide namelijk zelf gaan toepassen bij het inmaken van chillipepers in olijfolie, maar heb dus richtlijnen nodig over de benodigde hoeveelheid, vereiste zuurtegraad (de pepers worden eerst geweekt in een azijnbad (4%), daar zouden deze stoffen dus worden toegevoegd), enz...
Alvast hartelijk dank,
Steven
Laatste berichten
- 00:43 Aardlek-schakelaar 22
- 00:30 Muon 1
- 23:19 kwikkolom
- 23:17 Twee neutronen 7
- 19:05 geen minkowski-ruimte toch? Doe ik dit nou fout? 20
- 15:00 Engels 2
- 28 apr Gravity and gravitation 10
- 27 apr wig 26
- 26 apr speciale rel. theorie 12
- 26 apr [scheikunde] vraag Chemie - wat is de oplossing? 11
- 26 apr Programmeren met vectoren 6
- 26 apr Straatklok loopt 5 minuten voor 12
- 25 apr Bruine vlekken op treinaanwijzerbord 10
- 25 apr Vogels in de stad zijn goede klussers 2
- 25 apr Rood laserlicht 3
- 25 apr Herleiden afmetingen vanaf een foto 21
- 25 apr [wiskunde] Prijs Product per KG; Alternatief Inzicht 3
- 25 apr do-re-mi-fa-so vliegtuigen 9
- 25 apr [natuurkunde] kroon van koning op Syracuse 10
- 25 apr 2013 – Augustus Vraag 3 3
Nieuwsberichten
- 04 mar Een nieuw soort magnetisme: altermagnetisme
- 31 okt AI kan via stem diabetes vaststellen 11
- 21 okt Einstein krijgt wéér gelijk 45
- 07 feb witter dan wit 20
- 19 jun irrigatie en de aardas
Bewaarmiddelen...
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter