Springen naar inhoud

nog meer appelmoes


  • Log in om te kunnen reageren

#1

spy fox 007

    spy fox 007


  • 0 - 25 berichten
  • 5 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 maart 2007 - 12:39

glas ging niet door maar nu hebben we een nieuw patent, de zuurgraad bepalen in appelmoes. Nu moet ik alleen weten hoe je dat doet en wat de zuurgraad bepaalt in een appel, met andere woorden help!! :oops:

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Marjanne

    Marjanne


  • >1k berichten
  • 4771 berichten
  • VIP

Geplaatst op 23 maart 2007 - 13:36

De zuurgraad bepaal je met een pH-meter...

De zuurgraad wordt veroorzaakt door zuren. Welke zuren zitten er in appelmoes?
Google eens op ┬┤zuren appelmoes┬┤ bijvoorbeeld.

#3

yochem_CF

    yochem_CF


  • >250 berichten
  • 385 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 maart 2007 - 16:54

De zuurtegraad van appelmoes bepalen kan en mag iedereen doen, dus geen patent. Als je iets anders bedoelt, kun je dat ook beter opschrijven. Zo sticht je verwarring.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures