[scheikunde] Experimenten met melk
Moderators: ArcherBarry, Fuzzwood
-
- Berichten: 1
[scheikunde] Experimenten met melk
Hallo,
Ik zit in m'n laatste jaar, ik moet m'n eindwerk maken over melk.. Ik zoek nog naar proeven dat ik kan doen met melk vb de afhankelijkheid van melk bij verschillende temperaturen wanneer welke PH het heeft.. Zijn der nog mensen die proeven weten dat ik met melk kan doen?
Dankjewel
Elien
<table border='0' align='left' cellpadding='3' cellspacing='0'><tr><td padding='0' celspacing='0' align='left'><font size='1'># Moderatoropmerking</font></td></tr><tr><td id='moderator'><font size='1'>Beryllium: verplaatst naar een beter passend subforum.</font></td></tr></table>
<div class='postcolor'>
Ik zit in m'n laatste jaar, ik moet m'n eindwerk maken over melk.. Ik zoek nog naar proeven dat ik kan doen met melk vb de afhankelijkheid van melk bij verschillende temperaturen wanneer welke PH het heeft.. Zijn der nog mensen die proeven weten dat ik met melk kan doen?
Dankjewel
Elien
<table border='0' align='left' cellpadding='3' cellspacing='0'><tr><td padding='0' celspacing='0' align='left'><font size='1'># Moderatoropmerking</font></td></tr><tr><td id='moderator'><font size='1'>Beryllium: verplaatst naar een beter passend subforum.</font></td></tr></table>
<div class='postcolor'>
-
- Berichten: 915
Re: [scheikunde] Experimenten met melk
Azijn (of een ander zuur) toevoegen, dan slaat het casseïne neer.
-
- Berichten: 774
Re: [scheikunde] Experimenten met melk
Kijk even op het chemieforum. Hier staan vele experimenten met uitleg en uitwerking bij !!!
- Berichten: 496
Re: [scheikunde] Experimenten met melk
Proeven met melk: kaas maken, yoghurt maken, lactose tolerantie, bacteriegroei bij verschillende temperaturen, aantonen van kalk enz enz..
- Moderator
- Berichten: 5.238
Re: [scheikunde] Experimenten met melk
vet gehalte, dichtheden bij temperaturen van zeg 50 tot 0oC, witvermogen, ga zo maar door
wat voor opleiding doe je precies?
wat voor opleiding doe je precies?
Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.
Ik ben intelligent want ik weet dat ik niks weet. Socrates
Ik ben intelligent want ik weet dat ik niks weet. Socrates
- Berichten: 4.771
Re: [scheikunde] Experimenten met melk
En dan kun je mog verschillen onderzoeken tussen koeienmelk en geitenmelk...