Peterselie
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
-
- Berichten: 3
Peterselie
Hallo
Ik moet voor mijn eindwerk chemie de 4 smaak componenten van peterselie zoeken ( naam/structuur/structuurformule en de eigenschappen van deze stoffen )
Ik heb al overal op het internet gezocht, met een laborant gebeld maar niemand kan mij helpen.
Ik hoop dat er hier wel iemand is die me een beetje op weg kan helpen!
Alvast bedankt,
Nena
Ik moet voor mijn eindwerk chemie de 4 smaak componenten van peterselie zoeken ( naam/structuur/structuurformule en de eigenschappen van deze stoffen )
Ik heb al overal op het internet gezocht, met een laborant gebeld maar niemand kan mij helpen.
Ik hoop dat er hier wel iemand is die me een beetje op weg kan helpen!
Alvast bedankt,
Nena
Re: Peterselie
Deze link zou je een heel eind op weg moeten helpen.
http://www.koudecentraal.nl/documents/Peterselie.pdf
http://www.koudecentraal.nl/documents/Peterselie.pdf
-
- Berichten: 7
Re: Peterselie
ik ben hier toevallig mee bezig met mijn profielwerkstuk,
Peterselie behoort tot de schermbloemenfamilie en is daarmee verwant aan anijs.
De smaak van Anijs wordt veroorzaakt door anethol, dit is een vluchtige ether en een fyto-oestrogeen.
Ik weet niet of je er nog wat aan hebt gezien de datum van de laatste post, maar misschien heb je er nog wat aan.
Peterselie behoort tot de schermbloemenfamilie en is daarmee verwant aan anijs.
De smaak van Anijs wordt veroorzaakt door anethol, dit is een vluchtige ether en een fyto-oestrogeen.
Ik weet niet of je er nog wat aan hebt gezien de datum van de laatste post, maar misschien heb je er nog wat aan.