Ufo-specialist levert overtuigend bewijs dat ufo 's echt zijn

Moderators: Michel Uphoff, jkien

Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
Gesloten

Ufo-specialist levert overtuigend bewijs dat ufo 's echt zijn

De bekende journalist en tv-persoonlijkheid Jaime Maussan heeft naar eigen zeggen van tienduizenden mensen van over de hele wereld bewijs ontvangen voor ufo 's en buitenaardse activiteit.

In onderstaande video, opgenomen op het MUFON Symposium 2015, presenteert hij recente ontwikkelingen op het gebied van ufologie. Hij laat videobeelden en fotos zien van ufo 's, gemaakt door infraroodcameras, nachtkijkers, NASA-sondes, satellieten en vliegtuigcameras.

ufo 's worden door ruimtesondes van de NASA vastgelegd in de ruimte, bij de zon, rond kometen, in de buurt van vulkanen en ook verschijnen er vaak mysterieuze bollen in de lucht.

Maussan gaat ook in op de nooit eerder vertoonde alienbeelden van de wereldberoemde crash bij Roswell op een grote conferentie over buitenaards leven in Mexico-Stad afgelopen jaar. De wereldwijd erkende ufo-specialist zegt dat de fotos hét bewijs leveren dat aliens bestaan.

Rond de tijd van de ufo-crash bestonden er nog geen schetsen of modellen van buitenaardse wezens, dus de fotos kunnen zijns inziens niet vervalst zijn. Ook collega-onderzoeker Richard Dolan is er zeker van dat het gaat om authentieke fotos. De anatomie van de alien is volgens hem te gedetailleerd en correct om verzonnen te zijn.


Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 8.166

Re: Ufo-specialist levert overtuigend bewijs dat ufo 's echt zijn

Opmerking moderator

Geen specialist, geen wetenschapper, geen bewijs, laat staan overtuigend bewijs. Wel veel hineininterpretierung van deels duidelijk gemanipuleerde beelden door een journalist die bekend staat om zijn sensatiezucht en nimmer het begin van een bewijs voor zijn beweringen kon leveren. Elders loopt al een topic over ufo's.
 
Dit topic gaat op slot.

Gesloten