ik heb een vraagje, hoe smelt ik eigenlijk suiker? Want ik zie in mijn binas dat het een smeltpunt heeft van ongeveer 180+ graden. Dus als ik het verwarm naar 190 graden dan hoort suiker te smelten, maar het verbrandt veel eerder dan het smelt, dus gaat het ontleden.
Dus wat betekend dan het smeltpunt in de binas?
Hartelijk bedankt
To invent something you need to see what everyone sees, do what everybody does and think that nobody has though of.
hoe smelt ik eigenlijk suiker? Want ik zie in mijn binas dat het een smeltpunt heeft van ongeveer 180+ graden. Dus als ik het verwarm naar 190 graden dan hoort suiker te smelten, maar het verbrandt veel eerder dan het smelt, dus gaat het ontleden.
bedoel je dat je geprobeerd hebt suiker te smelten? Pannetje te warm gemaakt misschien?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip... http://www.wetenscha...showtopic=59270
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip... http://www.wetenscha...showtopic=59270