[gezocht] (student) electronicus, electro-mechanicus voor het goede doel

Reageer
Gebruikersavatar
Berichten: 247

(student) electronicus, electro-mechanicus voor het goede doel

Ik  heb nog wat spullen staan die weg mogen en moeten.
 
Het betreft wat betrekkelijk "eenvoudige" apparatuur voor het histologisch/histopathologisch lab, vintage jaren 1960 - 1980: een klassieke weefselautomaat dompeltype Shandon 2LE, een weefselautomaat eenkamersysteem met vacuum Fisher Histomatic 166A, een lineaire kleurautomaat Medite COT 20, een eenheid voor vriesmicrotomie Leitz/Lauda Kryomat, een inbeddingseenheid Shandon en allicht nog wat van die dingen.
 
De apparatuur staat momenteel in een vochtige stal en moet daar eindelijk eens weg.
De bedoeling is dat ze in de loop van de komende weken naar hier komt, wat opgekuist wordt (dat doe ik) en eens nagekeken wordt op werking.
Als er problemen zijn, dat  iemand met wat verstand van die zaken een indicatie kan geven van wat er mogelijk mis is. Daarna nemen andere, meer gespecialiseerde technici het allicht over.
 
Voor alle duidelijkheid: de bedoeling is uitdrukkelijk niet-commercieel. De apparatuur wordt opgekuist en beschreven. Daarna wordt ze geschonken aan een universitair lab, waar een bevlogen medewerker weer wil aanknopen met de verloren gegane traditie van in huis aangemaakte botanische micropreparaten.
 
U zal dus uw kennis en kunde gratis moeten inzetten, maar een pilsje, een glas wijn en een maaltijd  kan er hier altijd wel af.
 
Regio Oost-Vlaanderen.

Reageer