De aard van zwarte materie en de elektromagnetische golf-deeltjes dualiteit

Moderators: Michel Uphoff, Jan van de Velde

Reageer
Berichten: 88

De aard van zwarte materie en de elektromagnetische golf-deeltjes dualiteit

Nav. eerder een eerder geplaatste forum-post leek me het volgende document wel leuk in het kader van theorieontwikkeling, specifiek leek het me wel interessant om een link te plaatsten naar het volgende document:

'De aard van zwarte materie en de elektromagnetische golf-deeltjes dualiteit.pdf' te downloaden via:
https://dbphysics.org/download.php?file ... 20Smit.pdf

Ik geef dit speciaal aan omdat hierop gebaseerd in de jaren '10 van deze eeuw daarop voortgeborduurd meerdere volgende documenten beschikbaar kwamen nav. een samenwerking tussen mij en mijn vriend Jelle. Dit resulteerde in een uitgebreidere theorie beschreven in 'Over donkere materie en de aard van elementaire deeltjes.'
Post dit puur om even historisch correct te zijn nav. een steeds verdere uitbreidende theorie en dit dus letterlijk gepost kan worden onder theorieontwikkeling in de jaren 2017 t/m 2018 zoals uiteindelijk beschreven in eerst op https://dbphysics.org en een verdere samenvatting van de uiteindelijke theorie op https://metric.science .

Deze post is dus puur ter illustratie van het te downloaden pdf-document om een theorieontwikkeling aan te geven.
Puur even voor de compleetheid van het hele onderwerp op deze website en de letterlijke ontwikkeling van een theorie, commentaar verder niet noodzakelijk. Dank u wel en alstublieft.

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 9.986

Re: De aard van zwarte materie en de elektromagnetische golf-deeltjes dualiteit

Voor zover dit geen herhaling van zetten is, is het opnieuw onjuist en geen theorie.
Het is een set van aannames zonder onderbouwing, zonder dat er waarnemingen mee verklaard wordt een zonder zelfs maar een begin van wiskundige uitwerking. Dit is geen wetenschap.

Onjuist:
1. Buiging van licht gaat niet als hier beschreven. Bij een wat groter gat gaat niet een groot deel van de fotonen ongehinderd rechtdoor en is het niet alleen het licht dat langs de randen scheert dat afgebogen wordt.
2. Er zijn vrije elektronen, zoals in een ouderwetse beeldbuis. Daarmee is het idee dat "elektromagnetische deeltjes" alleen elektronen zijn wanneer ze om atoomkernen draaien gefalsifieerd.

Reageer