![Gechoqueerd :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
thnx
Niels
Moderator: ArcherBarry
beste, deze vraag is vrij belachelijk gesteld: je zou beter wat meer specifieren over welke familie het gaat. elke bacterie is immers levensvatbaar...
Laten we het wel vriendelijk houden...beste, deze vraag is vrij belachelijk gesteld: je zou beter wat meer specifieren over welke familie het gaat. elke bacterie is immers levensvatbaar...
ziekteverwekkende bacterien?Laten we het wel vriendelijk houden...Anonymous schreef:beste, deze vraag is vrij belachelijk gesteld: je zou beter wat meer specifieren over welke familie het gaat. elke bacterie is immers levensvatbaar...![]()
Maar goed, bacterien in gehakt zijn erg divers. In wat voor context stel je de vraag? gaat het om bederfflora of gaat het om ziekteverwekkende bacterien?
Daar ben ik het niet helemaal mee eens hoor. Als je niet behoort tot de bevolkingsgroepen uit het YOPI rijtje (young, old, pregnant en immunosuppressed) dan hoef je niet erg bang te zijn voor ernstige effecten van bacteriele infecties. Zelfs de "killer" bacterie E. coli O157:H7 is voor gezonde volwassen mensen niet echt een groot gevaar.Elke bacterie is schadelijk als het niet op de normale plek voorkomt op of in de mens of dier.